Ephedrus (Ephedrus) lacertosus (Haliday),

Lopes, Thomas, Libert, Pierre-Nicolas, Starý, Petr, Japoshvili, George, Hatt, Séverin & Francis, Frédéric, 2016, Checklist of Aphidiinae (Hymenoptera: Braconidae) and Aphelinus (Hymenoptera: Aphelinidae) species from Belgium with respectively four and three new records, Zootaxa 4092 (4), pp. 548-560: 554

publication ID

http://dx.doi.org/10.11646/zootaxa.4092.4.5

publication LSID

lsid:zoobank.org:pub:5A50D253-2C30-4C65-A8BD-9CF5044AF9B3

persistent identifier

http://treatment.plazi.org/id/038487EF-FFCF-FFD2-9C99-FEAA0721AC6F

treatment provided by

Plazi

scientific name

Ephedrus (Ephedrus) lacertosus (Haliday)
status

 

Ephedrus (Ephedrus) lacertosus (Haliday) 

Ephedrus lacertosus  : van Achterberg (2013) (Rijksmuseum van Natuurlijke Historie, Leiden, Netherlands).

Distribution: Bulgaria, Canada, China, Costa Rica, Cyprus, Czech Republic, Denmark (Faeroe islands), Finland, France, Germany, Hungary, Iceland, India, Ireland, Italy, Japan, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Mongolia, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Tajikistan, Thailand, Turkey, Ukraine, United Kingdom, United States of America, and Uzbekistan (Yu et al. 2012).

Kingdom

Animalia

Phylum

Arthropoda

Class

Insecta

Order

Hymenoptera

Family

Braconidae

Genus

Ephedrus