Opius (Nosopoea) ambiguus Wesmael, 1835,

Khajeh, Nahid, Rakhshani, Ehshan, Peris-Felipo, Francisco Javier & Žikić, Vladimir, 2014, Contributions to the Opiinae (Hymenoptera: Braconidae) of Eastern Iran with updated checklist of Iranian species, Zootaxa 3784 (2), pp. 131-147: 134

publication ID

http://dx.doi.org/10.11646/zootaxa.3784.2.3

publication LSID

lsid:zoobank.org:pub:2D099A7F-38E1-4D67-AEA5-30551C67A02D

persistent identifier

http://treatment.plazi.org/id/03C2E177-9A34-FFE9-CD93-EB1E27E4649D

treatment provided by

Plazi

scientific name

Opius (Nosopoea) ambiguus Wesmael, 1835
status

 

Opius (Nosopoea) ambiguus Wesmael, 1835 

Distribution in Iran. Isfahan province—Semirom ( Ghahari et al. 2011 a).

General distribution. Austria, Belgium, Bulgaria, Czech Republic, Denmark, England, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iran, Ireland, Italy, Korea, Mongolia, Netherlands, Poland, Russia, Slovakia, Sweden, Switzerland and Turkey.

Kingdom

Animalia

Phylum

Arthropoda

Class

Insecta

Order

Hymenoptera

Family

Braconidae

Genus

Opius