Atta sexdens

Wild, A. L., 2007, A catalogue of the ants of Paraguay (Hymenoptera: Formicidae)., Zootaxa 1622, pp. 1-55: 31

publication ID

21367

publication LSID

lsid:zoobank.org:pub:B08DA0DB-EEC0-4ED3-9FBE-59328B034102

persistent identifier

http://treatment.plazi.org/id/FCFB6D60-6B68-AA2D-9150-8257A450F3E6

treatment provided by

Thomas

scientific name

Atta sexdens
status

 

sexdens (Linnaeus  HNS  1758).

Caaguazú, Canindeyú, Central, Cordillera, Misiones, Paraguarí, San Pedro, “ Guañayos ” (Dept. unknown) “Paraguay” (s. loc.) (ALWC, IFML, INBP, LACM, MCSN, MHNG, MZSP, NHMB, NHMW, USNM). Literature records: Alto Paraná, Caaguazú, Caazapá, Canindeyú, Central, Concepción, Cordillera, Guairá, Itapúa, Misiones, Ñeembucú, Paraguarí, San Pedro, “Pto. Itacurí ” (Dept. unknown), “Paraguay” (s. loc.) (Borgmeier 1959b, Emery 1896b, Emery 1906, Fowler 1985, Santschi 1922a).

Kingdom

Animalia

Phylum

Arthropoda

Class

Insecta

Order

Hymenoptera

Family

Formicidae

Genus

Atta