Utetes caudatus (Wesmael, 1835),

Broad, Gavin R., Shaw, Mark R. & Godfray, H. Charles J., 2016, Checklist of British and Irish Hymenoptera - Braconidae, Biodiversity Data Journal 4, pp. 8151-8151: 8151

publication ID

http://dx.doi.org/10.3897/BDJ.4.e8151

publication LSID

lsid:zoobank.org:pub:8CF24E71-1F5D-4BC5-9998-EA37BEBA3D55

persistent identifier

http://treatment.plazi.org/id/D0F05A76-10DC-7C82-8477-9CA9B7A7B30A

treatment provided by

Biodiversity Data Journal by Pensoft

scientific name

Utetes caudatus (Wesmael, 1835)
status

 

Utetes caudatus (Wesmael, 1835) 

Opius caudatus  Wesmael, 1835

exsertus  (Thomson, 1895, Opius  )

Distribution

England

Notes

Listed as English by Fischer and Koponen (1999), presumably following Fischer (1958), but not listed in Huddleston (1978).

Kingdom

Animalia

Phylum

Arthropoda

Class

Insecta

Order

Hymenoptera

Family

Braconidae

Genus

Utetes